Lyra Vianočná čokoláda A5 premium milk, 80 g
Kód: 1139Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Lyra Naša dark - ríbezľa, čučoriedka 80 g
Zloženie: mliečna čokoláda (97%): cukor, kakaová hmota, plnotučné sušené mlieko, kakaové maslo. Emulgátor: slnečnicový lecitín. Aróma: prírodná vanilka. Posyp(najmenej 3%): lentilky (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sušená srvátka, arabská guma. Emulgátor: E322. Farbivo: oxid titaničitý, glukózový sirup. Leštiaca látka: E901. Soľ. Leštiace látky: E903, E904. Farbivá: E100, E120, E141, E163. Kyselina: kyselina citrónová). Môže obsahovať sóju a orechy. Obsah kakaovej sušiny v čokoláde najmenej 40%.
Hmotnosť: 80 gramov
ALERGÉNY: MILIEKO
Čokoláda Lyra
Ochutnajte tú najlepšiu - svetovými odborníkmi oceňovanú - slovenskú čokoládu značky Lyra.
Ručne vyrábaná čokoláda z Nitry sa už niekoľko rokov právom patrí medzi najlepšie čokolády na svete - prvé ocenenie Zlatú hviezdu Great taste award - získala na prestížnej súťaži GREAT TASTE AWARDS ešte v roku 2015 v anglickom Londýne.
Čo je tajomstvom jej úspechu? Základnou zložkou pri výrobe čokolády sú kvalitné kakaové bôby. Vo firme Lyra používajú pri varení čokolády špeciálne kakaové bôby Fino de Aroma, ktoré sú tým najlepším, čo sa na svetových plantážach nachádza.
Predstavujú iba päť percent svetovej produkcie, aj preto, že táto odroda vyžaduje manuálny prístup malých pestovateľov.
Fino de Aroma
Kakaové bôby Fino de Aroma, ktoré používaju v Lyre sú svetlé a majú plnú, intenzívnu chuť s tónmi kvetov a ovocia. Sú mimoriadne krémové, jemné a popretkávané spleťou chuťových odtienkov práve tak, ako dobré víno.
"Stojíme pri nich už od plantáže, od samotných stromov na ktorých rastú. Preto môžeme smelo povedať, že vyrábame čokoládu v štýle – zo stromu až po hotovú tabuľku," hovorí spolumajiteľ firmy a prvý slovenský čokolatiér Karol Stýblo.
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda Lyra |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnosť: | 0.08 kg |
Hmotnosť: | 80g |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.