Lyra Horúca čokoláda Gastro Milk 33% - 0,5 kg

Kód: 133
Akcia Novinka
Značka: Lyra
€11,99 / ks €9,99 bez DPH
Skladom (>3 ks)
Možnosti doručenia

Vyskúšajte a uvidíte, že aj klasika môže byť výnimočná. Mliečna a horúca čokoláda Lyra.

Vysokokvalitná mliečna čokoláda obsahuje 33,66% kakaovej sušiny, 100% kakaové maslo a prírodnú vanilku.

Jej vyváženú mliečno - kakaovú chuť vylepšuje jemný odtieň karamelu, čo ocení každý, kto si chce len tak zavrieť oči a na chvíľu naplno vychutnávať život.

Detailné informácie

Zľava na prvý nákup 10%
Zaregistrujte sa
získate zľavu na prvý nákup
Doručenie objednávky do 24 hodín
Doručenie do 24 hodín
pre objednávky do 12.00 hod.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
pri objednávke nad 60 €
Spokojnosť zákazníkov
3000+
spokojných zákazníkov

Podrobný popis

Lyra Horúca čokoláda Gastro Milk 33% - 0,5 kg

Zloženie: Cukor, kakaová hmota (obsah kakaovej sušiny min. 33%), sušené mlieko, kakaové maslo; emulgátor: sójový lecitín; aróma: prírodná vanilka.

PRÍPRAVA: 60g čokolády a 50ml mlieka rozpustiť v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. Dobre premiešať.

Alergény: MLIEKO, SÓJA.

lyra_horuca%20cokolada%20gastro%20milk%20coffeeport_001-2

Čokoláda Lyra

Ochutnajte tú najlepšiu - svetovými odborníkmi oceňovanú - slovenskú čokoládu značky Lyra.  

Ručne vyrábaná čokoláda z Nitry sa už niekoľko rokov právom patrí medzi najlepšie čokolády na svete - prvé ocenenie Zlatú hviezdu Great taste award - získala na prestížnej súťaži GREAT TASTE AWARDS ešte v roku 2015 v anglickom Londýne. 

Čo je tajomstvom jej úspechu? Základnou zložkou pri výrobe čokolády sú kvalitné kakaové bôby. Vo firme Lyra používajú pri varení čokolády špeciálne kakaové bôby Fino de Aroma, ktoré sú tým najlepším, čo sa na svetových plantážach nachádza.

Predstavujú iba päť percent svetovej produkcie, aj preto, že táto odroda vyžaduje manuálny prístup malých pestovateľov. 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda Lyra
Záruka: 1 rok
Hmotnosť: 0.5 kg
Hmotnosť: 500g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: