Lyra Gulliver Malina 100 g

Kód: 317
€6,95 / ks €5,79 bez DPH
Skladom (>3 ks)
Možnosti doručenia

Malinové guľôčky v horkej čokoláde. Hľadáte neodolateľnú sladkosť, ktorá poteší aj najväčších čokoládových gurmánov? Práve ste ju našli.

Neodolateľné guľôčky jemne horkej čokolády so šťavnatou malinovou plnkou. Oddajte sa explózii chutí a budete mať pocit, že svet je krajší.

 

Detailné informácie

Zľava na prvý nákup 10%
Zaregistrujte sa
získate zľavu na prvý nákup
Doručenie objednávky do 24 hodín
Doručenie do 24 hodín
pre objednávky do 12.00 hod.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
pri objednávke nad 60 €
Spokojnosť zákazníkov
3000+
spokojných zákazníkov

Podrobný popis

Lyra Gulliver Malina 100 g

Zloženie: horká čokoláda (50 %) - kakaová hmota (podiel kakaovej sušiny min. 70 %), cukor, kakaové maslo, vanilkový extrakt; náplň (50%) - cukor, kokosový olej, slnečnicový olej, maltodextrín, laktóza, malinový prášok (4 %), sušené plnotučné mlieko, bambucké maslo, illipe maslo, emulgátor: sójový lecitín, farbivo: koncentrát z koreňa cvikly. Môže obsahovať orechy.

Kakaové bôby Fino de Aroma, odroda Criollo a Trinitario

Alergény: MLIEKO, SÓJA

lyra_gulliver%20malina%20coffeeport_001

Čokoláda Lyra

Ochutnajte tú najlepšiu - svetovými odborníkmi oceňovanú - slovenskú čokoládu značky Lyra.  

Ručne vyrábaná čokoláda z Nitry sa už niekoľko rokov právom patrí medzi najlepšie čokolády na svete - prvé ocenenie Zlatú hviezdu Great taste award - získala na prestížnej súťaži GREAT TASTE AWARDS ešte v roku 2015 v anglickom Londýne. 

Čo je tajomstvom jej úspechu? Základnou zložkou pri výrobe čokolády sú kvalitné kakaové bôby. Vo firme Lyra používajú pri varení čokolády špeciálne kakaové bôby Fino de Aroma, ktoré sú tým najlepším, čo sa na svetových plantážach nachádza.

Predstavujú iba päť percent svetovej produkcie, aj preto, že táto odroda vyžaduje manuálny prístup malých pestovateľov. 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda Lyra
Záruka: 1 rok
Hmotnosť: 100g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: