Lyra Crazy Pecan Caramel 80 g
Kód: 422Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Lyra Crazy Pecan Caramel 80 g
Mliečna Lyra čokoláda s pekanovými orechmi a karamelom. Po prvom ochutnaní čokolády vás prekvapia jemné chrumkavé pekanové oriešky, na záver prichádza sladko-slaná karamelová chuť. Koncert chutí v ústach, pre nás hotová Óda na čokoradosť!
Zloženie: Mliečna čokoláda (80%) ( cukor, kakaové maslo, kakaová hmota, odtučnené sušené mlieko , plnotučné sušené mlieko, sušená smotana, vanilka); pekanové orechy 10%); karamel (10%) ( cukor, sušená smotana sušené plnotučné mlieko, soľ). Obsah kakaovej sušiny v čokoláde min. 38%. Môže obsahovať sóju a iné druhy orechov.
Hmotnosť: 80 gramov
Alergény: MLIEKO a ORECHY
Čokoláda Lyra
Ochutnajte tú najlepšiu - svetovými odborníkmi oceňovanú - slovenskú čokoládu značky Lyra.
Ručne vyrábaná čokoláda z Nitry sa už niekoľko rokov právom patrí medzi najlepšie čokolády na svete - prvé ocenenie Zlatú hviezdu Great taste award - získala na prestížnej súťaži GREAT TASTE AWARDS ešte v roku 2015 v anglickom Londýne.
Čo je tajomstvom jej úspechu? Základnou zložkou pri výrobe čokolády sú kvalitné kakaové bôby. Vo firme Lyra používajú pri varení čokolády špeciálne kakaové bôby Fino de Aroma, ktoré sú tým najlepším, čo sa na svetových plantážach nachádza.
Predstavujú iba päť percent svetovej produkcie, aj preto, že táto odroda vyžaduje manuálny prístup malých pestovateľov.
Fino de Aroma
Kakaové bôby Fino de Aroma, ktoré používaju v Lyre sú svetlé a majú plnú, intenzívnu chuť s tónmi kvetov a ovocia. Sú mimoriadne krémové, jemné a popretkávané spleťou chuťových odtienkov práve tak, ako dobré víno.
"Stojíme pri nich už od plantáže, od samotných stromov na ktorých rastú. Preto môžeme smelo povedať, že vyrábame čokoládu v štýle – zo stromu až po hotovú tabuľku," hovorí spolumajiteľ firmy a prvý slovenský čokolatiér Karol Stýblo.
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda Lyra |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnosť: | 0.08 kg |
Hmotnosť: | 80g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.