Lyra Bite Slaný karamel 100 g

Kód: 551
Novinka
Značka: Lyra
€6,95 / ks €5,79 bez DPH
Skladom (2 ks)
Možnosti doručenia

Kúsky skvelej bielej čokolády spojenej s pekanovými orechami a pohánkou. Lyra Bite Slaný karamel. Wau.

Bohatá chuť krémového karamelu na jazyku a nezbedné chrumkanie pri každom zahryznutí.

Nikdy neviete či v jemnosti karamelovej čokolády zaiskrí zrnko soli, alebo vás na jazyku pošteklí oriešková chuť pražených pekanov a pohánk

Detailné informácie

Zľava na prvý nákup 10%
Zaregistrujte sa
získate zľavu na prvý nákup
Doručenie objednávky do 24 hodín
Doručenie do 24 hodín
pre objednávky do 12.00 hod.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
pri objednávke nad 60 €
Spokojnosť zákazníkov
3000+
spokojných zákazníkov

Podrobný popis

Lyra Bite Slaný karamel 100 gramov

Zloženie: biela čokoláda (90 %) – kakaové maslo (podiel kakaovej sušiny min. 35,6 %), cukor, plnotučné sušené mlieko odtučnené sušené mlieko, sušená srvátka, karamelizovaný cukor, emulgátor: sójový lecitín, aróma: prírodná vanilka, soľ; pekanové orechy (4 %), pohánka (4 %), karamelizovaný cukor. Môže obsahovať iné druhy orechov.

Alergény: MLIEKO, SÓJA, ORECHY

lyra_cokolada_coffeeport_0002

Čokoláda Lyra

Ochutnajte tú najlepšiu - svetovými odborníkmi oceňovanú - slovenskú čokoládu značky Lyra.  

Ručne vyrábaná čokoláda z Nitry sa už niekoľko rokov právom patrí medzi najlepšie čokolády na svete - prvé ocenenie Zlatú hviezdu Great taste award - získala na prestížnej súťaži GREAT TASTE AWARDS ešte v roku 2015 v anglickom Londýne. 

Čo je tajomstvom jej úspechu? Základnou zložkou pri výrobe čokolády sú kvalitné kakaové bôby. Vo firme Lyra používajú pri varení čokolády špeciálne kakaové bôby Fino de Aroma, ktoré sú tým najlepším, čo sa na svetových plantážach nachádza.

Predstavujú iba päť percent svetovej produkcie, aj preto, že táto odroda vyžaduje manuálny prístup malých pestovateľov. 

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda Lyra
Záruka: 1 rok
Hmotnosť: 0.1 kg
Hmotnosť: 100g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: