Cafézia Dark Roast, zrnková káva, 250 g
Kód: 602Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Cafézia Dark Roast, zrnková káva, 250 g
Tmavo praženú zrnkovú kávu Cafézia Dark Roast s lahodnou chuťou horkého karamelu vyhľadávajú ľudia, ktorí zvyčajne obľubujú horkejšie kávy. Má drevitú chuť bez kyslích tónov s ľahkou dochuťou horkého karamelu.
Z Cafézia druhov je Dark Roast pražená dotmava (francúzskeho typu praženia), s najmenším obsahom kofeínu, ktorý sa do organizmu uvoľňuje postupne a zároveň z tela odchádza pomalšie.
Cafézia - bio organická káva s prímesou bylín
Bio organická káva Cafézia je 100% Arabica, ktorá je vhodná najmä pre ľudí s intoleranciou na kofeín a tých, ktorí trpia histamínovou intoleranciou.
Je ideálna aj pre tehotné a dojčiace ženy.
Káva Cafézia obsahuje malú prímes bylín, ktoré zlepšujú metabolizmus kofeínu a znižovať aciditu kávy.
Odstránením vedľajších nežiaducích účinkov kofeínu a kyslých substancií v praženej káve táto prímes bylín - Lipkavec, Yzop a Yerba Maté - nielen zvyšuje jej kvalitu a výnimočnosť, ale umocňuje aj pozitívny vplyv na ľudský organizmus a jeho imunitný systém.
Kávu s kofeínom – Caféziu – si vďaka tomu môžu dopriať aj ľudia s intoleranciou na kofeín, ale aj tehotné a dojčiace ženy.
Cafézia je vyrábaná súkromnou firmou Heritage Coffee Company, ktorá sa venuje praženiu, baleniu a distribúcii kávy v Severnej Amerike už viac ako 25 rokov.
Káva je pripravovaná výhradne z organických a „fair trade“ Arabika kávových bobúľ v najmodernejších prevádzkach pražiarní Heritage Coffee Company.
Expertíza spočíva vo výbere tých najkvalitnejších bobúľ, spôsobe ich praženia, až po dosiahnutie tých najideálnejších organoleptických vlastností.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cafézia bio káva s bylinkami |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnosť: | 0.25 kg |
Káva: | zrnková |
Zloženie: | 100 % Arabika s výťažkom z bylín Yzop, Lipkavec, Yerba Maté |
Krajina pôvodu: | Kanada |
Príprava: | Espresso kávovar, alternatívne prípravy |
Hmotnosť: | 250g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.